Carteam Uithoorn tweede in Autobedrijf v/h Jaar 2019-2020

Carteam Uithoorn is verdienstelijk als tweede geëindigd in de Autobedrijf van het Jaar 2019-2020 verkiezing tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in NBC Nieuwegein.

Na bedrijfsscans waar tien halve finalisten aan werden onderworpen en de bevindingen van de zogenaamde mystery shoppers die alle bedrijven een bezoek brachten, werden drie finalisten benoemd, waaronder Carteam Uithoorn.
Een jury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), Joost Bruins (RDC) en Paul de Vries (#DCDW en columnist bij Automotive) koos de Top 3.

Op zoek naar het verschil
Het is mooi om te zien wat je als ondernemer in slechts 5 jaar tijd kan realiseren. Er staat een solide, goed lopend bedrijf waar je merkt dat de klant centraal staat. Het ontzorgen van de klant is dan ook een belangrijke rode draad in de manier waarop het bedrijf wordt geleid. ‘Wij willen het voor de klant oplossen en doen wat daarvoor nodig is’, is de juiste servicegerichte houding. Daarbij probeert Carteam Uithoorn zoveel mogelijk natuurlijke contactmomenten te creëren. Niet alleen bij de bestaande klanten, maar ook door nieuwe klanten binnen te halen door het kentekenloket. Want ook iemand die net een auto heeft gekocht heeft onderhoud nodig.
Moderne bedrijven moeten ook online goed presteren. Op dat punt scoort Carteam Uithoorn beter dan gemiddeld. Iets waaraan veel andere bedrijven nog een voorbeeld kunnen nemen!
Aldus het juryrapport.

Onderstaand het trotse team van Carteam Uithoorn
v.l.n.r. Rob Catsman, Elly Schonewille, Juan Martin, Ricardo Treur, Michel Zevenboom, Roland van Kooij.