Autoschade

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer.

Carteam Uithoorn verzorgd alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met onze jarenlange ervaring in de autoschadebranche, hebben wij altijd de meest passende oplossing voor u!

U bepaalt waar de auto hersteld wordt

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt.
Heeft u schade? Bel dan 0297-745541 of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En u krijgt altijd gratis vervangend vervoer.

Autoschadeherstel Uithoorn

Wat kunnen wij voor u doen?

Uitvoeren van schadeherstel?
Prijsindicatie?
Expertiserapport?

Bel 0297-745541

Alle verzekeringsmaatschappijen

Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u ook verzekert bent, wij verzorgen het schadeherstel van uw auto.

Autoschadeherstel Uithoorn

Veel gestelde vragen over schadeherstel

Ja, watergedragen lakken zijn 100% goed. De gebruikte lak is bestand tegen water, regen en alle andere weersinvloeden. De reden waarom wij watergedragen lakken gebruiken is ter bescherming van het milieu en onze medewerkers. Oude autolakken worden voor gebruik verdund met thinner (verdunner). De thinners verdampen tijdens het drogen. Maar prettig voor de omgeving zijn deze thinners niet. Met moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van de chemische verdunner, water te gebruiken. De kwaliteit van de lak is er zelfs op vooruit gegaan.
Simpel, wij houden u mobiel! Wij beschikken over een aantal jonge auto´s die worden ingezet als vervangend vervoer bij schadeherstel. Bij schadeherstel krijgt u altijd een gratis vervangende auto.
Hoeveel tijd er in het herstellen van de schade gaat zitten is afhankelijk van hoeveel schade er aan de auto is. Een kras in het portier is sneller hersteld dan een auto na een fikse kop-staart botsing. Om toch even een vuistregel mee te geven: reken op +/- 5 tot 8 werkdagen.

Betaalbare tarieven

Bij Carteam Uithoorn betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud

Haal- en brengservice

Carteam Uithoorn houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Carteam Uithoorn is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.